Met volledige aandacht er voor je baby zijn

Babymassage
in de kraamperiode

Zonder woorden communiceren met je baby

Waarom en voor wie?

Het is erg waardevol om in de kraamperiode al te starten met babymassage en de liefdesband tussen jou en je baby te versterken. Het stimuleert en intensiveert de hechting en komt de rust in deze hectische periode ten goede.

Wat leer je?

Je ontvangt technieken die makkelijk aan te leren zijn, maar oh zo doeltreffend zijn. De kraamperiode is immers bedoelt om te herstellen van de bevalling en om te wennen aan het ouderschap. Het is immers een mooie, bijzondere maar vaak ook hectische en zeer emotionele periode!

Verklein de overgang van buik naar grote mensenwereld

Je baby zit nog heerlijk in je buik, wordt in je baarmoeder bijna ononderbroken gewiegd en voelt de liefde. In je buik kent je baby geen kou en eenzaamheid. Bij elke beweging die jij maakt, wordt je baby aangeraakt, gestreeld en geprikkeld.

Door middel van babymassage in de kraamperiode kun jij, zodra je baby geboren is, die herkenbare situatie al nabootsen (deze strelingen en vooral ook lichte druk zullen hem herinneren aan het veilige en vertrouwde gevoel in je buik.

Voor wie & waarom?

Leer babymassage al tijdens je zwangerschap!

Wist je dat je tijdens je zwangerschap al een cursus babymassage kunt volgen? Je oefent dan op een pop. Het grote voordeel is dat je meteen aan de slag kunt zodra je baby geboren is.

Wanneer, hoe vaak en kosten

De eerste les volg je al tijdens de zwangerschap. Zodat je gelijk vanaf de geboorte kunt beginnen met de babymassage. Je oefent tijdens deze les samen met mij en mijn pop en je krijgt van mij instructiekaarten cadeau.
Deze les duurt ongeveer 1,5 uur.

De tweede les volgt in de kraamperiode. Wanneer je baby geboren is en jij eraan toe bent om samen met mij de technieken ‘in het echt’ toe te passen plannen we een afspraak.
Deze les duurt ongeveer een half uur.

De kosten van deze 2 lessen samen zijn 75 euro.

Als je na de cursus ‘babymassage in de kraamperiode’ de reguliere cursus wilt volgen, ontvang je 10 % korting op de reguliere cursus

Woon je in Roosendaal of omgeving?

Ik kom graag bij je langs om je babymassage in de kraamperiode aan te leren.
Dit kan gewoon bij je thuis of op een andere locatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Lieve groet,

moniek vinck

Contactformulier

* Verplicht invullen

Scroll naar top