Met volledige aandacht er voor je baby zijn

Cursus

Zonder woorden communiceren met je baby

Wat leer je?

Tijdens de cursus babymassage bij BeBalanz leer je stap voor stap hoe je je baby kunt masseren.
De massagetechnieken zijn afkomstig van de Shantala massage (een ontspanningsmassage afkomstig uit India) en makkelijk aan te leren.

Er wordt iedere les een thema en een stukje theorie behandeld en in de groepscursus is er tevens ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met andere ouders.

Tijdens de individuele cursus, bestaande uit 3 bijeenkomsten van 1 à anderhalf uur, leer je één op één alle technieken. De cursus wordt in alle rust en volgens het tempo van de ouder en vooral de baby doorlopen. Ik kom hiervoor aan huis, mocht je liever naar mij komen omdat je dan niet gestoord wordt door eventueel oudere kinderen, huisdieren of werk, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Een cursus babymassage komt in de ochtend het beste tot zijn recht, omdat je baby in de ochtend nog relatief weinig prikkels heeft ervaren.
Heeft je baby oudere broer(s) of zus(sen) die al op de peuterspeelzaal of de basisschool zitten, dan plannen we de cursus in deze ‘vrije’ tijd. Zo kunnen jullie samen volledig genieten van de massage.

Welke leeftijd?

De cursus babymassage is het meest geschikt voor baby’s vanaf 6 weken tot kruipleeftijd (ongeveer zeven tot negen maanden). De eerste weken na de geboorte van de baby zijn vooral nodig om in alle rust een goed evenwicht te vinden binnen jullie gezin.

Individuele cursus

Tijdens de individuele cursus krijgen jullie alle persoonlijke aandacht die jullie verdienen en is er alle ruimte voor vragen.
Hierbij kunnen we samen gemakkelijker het juiste tijdstip bepalen naar de behoefte van jou en je kindje.

Kosten

De kosten van de individuele cursus bedragen € 125,-.

Groepscursus

Tijdens de groepscursus, bestaande uit 4 bijeenkomsten van 1 á anderhalf uur, leer je gezamenlijk alle technieken.
In een kleine groep is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen onder het genot van een kopje koffie of thee.
Op een rustig tempo leren we de massage technieken, behandelen we wat praktische informatie en tips en mogelijke vragen.
De groepscursus kan bij mij thuis worden gegeven of op een nader vast te stellen locatie.

Kosten

De kosten van groepscursus bedragen per ouder & baby € 100,-.

hoe masseer ik baby roosendaal

Bij de cursus krijg je cadeau

Inschrijven cursus

BeBalanz Babymassage

* Verplicht invullen

Scroll naar top