Met volledige aandacht er voor je baby zijn

Slaap lekker massage

Slaap kindje slaap

Waarom en voor wie?

Slapen is voor baby’s een basisbehoefte. Dit neemt dan ook de meeste tijd in beslag.
De slaap heeft een rechtstreekse invloed op zijn gezondheid en zijn ontwikkeling. Alle indrukken van de dag slaat de baby op in zijn geheugen. Daarom is het belangrijk om het slaappatroon van een baby, dat zich heel geleidelijk aanpast aan een normaal slaappatroon, zoveel mogelijk te respecteren.

Slaap lekker massage

De inmiddels keer op keer bewezen Slaap Lekker massage is na veelvuldig onderzoek en uitproberen ontwikkeld. Duizenden ouders en professionals zijn er enorm enthousiast over.

De massage technieken zijn eenvoudig en zeer effectief. Dit is voor iedereen aan te leren en je kunt het makkelijk toepassen in het dagelijkse leven. 

Lukt het jouw baby niet
om goed in te slapen?

Een slaapritueel geeft een baby houvast en duidelijkheid. Voor een baby is het extra fijn wanneer alles steeds in dezelfde volgorde gebeurt. Wanneer je hier telkens een korte massage aan toevoegt (het liefst terwijl je baby al in bed ligt) zul je merken dat je baby beter en dieper slaapt, waardoor jouw baby beter uitgerust is als hij of zij weer wakker wordt.

slaap lekker massage baby roosendaal

Tips & extra inzicht

Ik geef je ook graag wat extra tips en inzichten die je kunnen helpen bij het verbeteren of vergemakkelijken van het slaappatroon.

Lesduur & kosten

De cursus bestaat uit 1 les van 1 à 1,5 uur en je krijgt hierbij een instructiekaart cadeau.

De kosten van deze les bedragen 35 euro.

 

Woon je in Roosendaal of omgeving?

Ik kom graag bij je langs om je deze technieken eigen te maken.
Dit kan gewoon bij jou aan huis. Informeer naar de mogelijkheden.

Lieve groet,

moniek vinck

Contactformulier

* Verplicht invullen

Scroll naar top